یک مطالعه پیشرفته در بارسلونا شواهدی را ارائه می دهد که نشان می دهد خواب با کیفیت برای جلوگیری از بیماری های مغزی لازم است. در حقیقت ، بسیاری از مطالعات انجام شده طی سالها به نتیجه گیری مشابهی رسیده اند.
در 19 فوریه سال 2020 ، مجله علمی Plos One مطالبی را در مورد کیفیت خواب و اهمیت آن منتشر کرد. براساس این انتشار ، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد خواب کافی می تواند از بیماری های مغز جلوگیری کند.
این تحقیق توسط محققان پروژه سلامت مغزی بارسلونا (BBHI ) که توسط موسسه گوتمن و لا کایزا در بارسلون (اسپانیا) حمایت مالی شده است ، انجام شد. محققان این مطالعه را براساس داده های جمع آوری شده از طریق پرسشنامه های آنلاین داده شده به داوطلبان بین 40 تا 65 سال که مشکل بهداشتی ندارند ، انجام دادند.
در کل ، آنها چرخه خواب 4500 نفر را به مدت یک سال دنبال کردند. از این طریق دریافتند که خواب با کیفیت ، عاملی تعیین کننده در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای عصبی و مغذی است. آنها همچنین تأیید كردند كه این بیماری ها الگوی خواب طبیعی را تغییر می دهند.
مطالعه کیفیت خواب و تأثیر آن بر بیماری های مغزی با 4500 داوطلب در سال 2017 آغاز شد. 2353 نفر از این داوطلبان به ارائه داده ها در طول سال ادامه دادند. در بین ارائه دهندگان داده ها ، در پایان مطالعه 73 مورد بیماری های عصبی و مغذی و روانی جدید تشخیص داده شدند.
مدیر علمی مطالعه vlvaro Pascual-Leone در گزارش نهایی خود بر اهمیت یک سبک زندگی سالم تأکید کرد. نتایج مطالعه نشان می دهد که این یک عامل تعیین کننده برای حفظ سلامت مغز است. این امر به این دلیل است که فعالیت بدنی کم روی خواب تأثیر می گذارد.
به همین ترتیب ، مطالعه یکی از نویسندگان ، دکتر گابریل کاتانئو همچنین خاطرنشان کرد: زنانی که خوب نمی خوابند در معرض خطر بیشتری برای تجربه افسردگی هستند. این مطالعه همچنین رابطه ای بین خواب بی کیفیت و وجود سایر بیماری ها مانند هپاتیت و فشار خون بالا ایجاد کرده است.
خواب با کیفیت - عاملی تعیین کننده
همچنین باید روشن کنیم که تحقیقات BBHI اولین کسی نیست که در مورد رابطه بین کیفیت خواب و پیشگیری از بیماری های مغزی صحبت می کند. در آوریل 2019 ، XXVII انجمن علوم اعصاب اسپانیا. کارشناسان جمع آوری شده در کنگره ملی چیزی مشابه گفتند.
در این رویداد ، متخصصان در مورد کیفیت استراحت و بیماری های مغزی بحث و گفتگو کردند. آنها در نتایج خود اظهار داشتند که شواهد جدید زیادی وجود دارد. یعنی ممکن است بین اختلالات خواب و بیماریهای عصبی ایجاد رابطه ای دو طرفه شود. شایع ترین این بیماری ها بیماری پارکینسون و آلزایمر است.
به طور مشابه ، آنها تأیید کردند که در بسیاری از موارد ، مشکلات خواب سالها پیش از بروز اولین علائم زوال عقل ظاهر می شود. بنابراین افراد باید این عامل را به عنوان یک سیگنال هشدار دهنده ببینند.
بنابراین ، افراد دارای اختلالات مغزی در صورت داشتن اختلالات خواب ، روند بدتر شدن سریعتر را تجربه می کنند. طبق مطالعات 70 درصد افرادی که به نوعی زوال عقل مبتلا هستند نیز مشکل خواب دارند.
خواب و بیماری آلزایمر
بنیاد پاسکال ماراگال ، متخصص در تحقیقات آلزایمر ، پژوهشی را در مجله تحقیقات و درمانی آلزایمر منتشر کرد. در این مطالعه آمده است كه محققان پس از آنالیز 1638 نفر نتیجه گرفتند كه افراد دارای اختلالات خواب، از نظر حجم مغز در ناحیه آئورت یا قشر سینگولاتاس خلفی جلوی كمتری دارند.
این مناطق از مغز در فرایندهایی مانند حافظه و عملکرد فکری شرکت می کنند. همچنین ، اولین علائم وخیم ، به ویژه در مراحل اولیه آلزایمر ، در اینجا ظاهر می شود.
به همین ترتیب ، محققان تغییراتی در ماده سفید مغز مشاهده کردند. علاوه بر این ، بی خوابی نشان داده شده است که اثرات قوی تری در ناقلین نوع ژنتیکی APOE-ε4 دارد. به عبارت دیگر ، این بدان معنی است که بین بی خوابی و خطر آلزایمر ارتباط وجود دارد. اگرچه جزئیات هنوز مشخص نیست ، این رابطه در حال مطالعه است.
بنابراین ، بی خوابی ، قطع خواب و دیگر اشکال خواب را دست کم نگیرید. زیرا همه این شرایط ممکن است روی مغز و اعصاب شما تاثیرات مخرب و جبران ناپذیری بگذارد.
ترجمه شده از سایت : sagligabiradim.com